Gonzalez Reeds

Gonzalez Reeds har over 35 års erfaring med produksjon av fliser i naturmaterialet Arundo Donax, også kalt kjemperør på norsk. Produksjonen skjer på verdens største rørplantasje ved foten av Andesfjellene i Argentina. Rørene er dyrket og kultivert helt uten kunstgjødsel eller kjemiske sprøytemidler.
Gonzalez produserer mer enn syv millioner fliser hvert år, og har brukere over hele verden. De er veldig stolte av sine håndverkstradisjoner og legger meget stor vekt på klanglige idealer og flisenes nøyaktighet mht. styrke.

De forskjellige modellene har alle egenskaper som skiller seg ut. Flisene er konkurransedyktige på pris, har ekstremt jevn styrke i pakkene og har en fantastisk respons og tone. Dette er fliser som virkelig fortjener oppmerksomhet fra alle klarinettister og saxofonister!

I Norge er Petter WettreDave Edge og Håvard Fossum Gonzalez-artister.

Gonzalez og miljø

Gonzalez Reeds tar miljøet på alvor, derfor er plastmaterialer til innpakning redusert til et minimum. Mens andre produsenter pakker hver flis enkeltvis i plastholdere og deretter hver av disse i forseglingspakker av plast, for så å forsegle hele esken med plast, gjør Gonzalez Reeds kun det siste.
Til én pakke fliser benytter Gonzalez Reeds ca. ett gram plast - altså en brøkdel av hva konkurrentene bruker.

Ved å spille på Gonzalez får du de beste og mest miljøvennlige flisene til den beste prisen!